vrijdag, 16 augustus 2013 08:38

Boekrecensie "Yerba mate, lapacho en stevia" kruidenthee.

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Guaranay kruidenmelange drink je als thee en bestaat uit yerba mate, lapacho en stevia.

Gepubliceerd op 15 augustus 2013 door Sandra Woldering.

 

 

yerba-mateElke van der Snoek schrijft hier een bere-interessant boekje over. En ik ben enthousiast!
Op 13 juni schreef ik een boekrecensie over 
Stevia – het zoete alternatief. Mijn ouders gebruiken al langere tijd pure Stevia en mijn vader wil het boekje over Stevia graag lezen. In dat boekje wordt al gesproken over de Guaranay thee mix. Het trekt mijn vaders aandacht. Hij speurt wat en besluit dit boekje ” Yerba mate, lapacho en stevia” te kopen. Hij leest het en is enthousiast! Hij bestelt de thee bij de plaatselijke reformwinkel en voelt zich al na enkele weken fitter en beter. En ik zie het aan hem! Ik besluit uiteraard om de thee ook te kopen en te drinken. Naast het feit dat de thee zoetig en heel smakelijk is en helemaal niet duur is, voel ook ik me snel fitter.... Lees verder op de website van Inspirerend Leven.

 

InspirerendLeven.nl geeft aanknopingspunten voor een bewust leven. Zij bieden een platform waarop bezoekers in contact kunnen komen met elkaar en met schrijvers van boeken over zingeving. Je kunt er ‘zuurstof voor de geest’ opdoen door inspirerende artikelen en een scala aan evenementen, lezingen, workshops en betekenisvolle boeken.

Lees 2510 keer Laatst aangepast op vrijdag, 22 augustus 2014 13:27
Log in om reacties te plaatsen