zaterdag, 03 augustus 2013 11:04

Feestje! Nu 1 jaar living my dream!

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Vandaag 3 augustus 2013 is mijn onderneming alweer 1 jaar jong!

Wat een jaar.....

Wat een 2 jaren eigenlijk....

 

Na 16 jaar in de ICT gewerkt te hebben heb ik met een duwtje in de rug de sprong gewaagd mijn droom uit te laten komen. Vandaag precies 1 jaar geleden liep ik de kamer van koophandel uit. Een eigen onderneming rijker. Mijn droom sinds mijn 18e! Ik was emotioneler dan ik had gedacht en had eigenlijk spijt dat ik alleen was gegaan. Vandaag is het precies 1 jaar later! En vanavond ga ik dansen, heerlijk genieten op het South East Jazz festival in Amsterdam. Ik vier vandaag.

Op mijn 18e deed ik al mijn eerste voedingsopleiding. Nu ben ik 37 jaar en meerdere opleidingen rijker. Waaronder voedingsopleidingen, een gedegen coachopleiding en diverse businesstrainingen. En veel ervaringen rijker. In mijn eigen voedings- en gezondheidsreis.

 

Het afgelopen jaar was turbulent. Wat heb ik veel geleerd en ervaren! En wat heb ik genoten van de dames die ik heb mogen begeleiden in het programma naar VITAAL eten!

Ik werk vele uren per week aan mijn onderneming, maar niet ÉÉN uur voelt als werken! Ik maak me moeilijk los van het "werk" en mijn ideëen en wensen blijven komen.

 

In Nederland zijn we nuchter en niet gewend om stil te staan bij successen. We vinden het makkelijker om te klagen of mopperen over dingen die (nog) niet goed gaan.

 

Vandaag kies ik heel bewust ervoor om stil te staan bij mijn succes! En ik heb de innige wens om tot ver na mijn pensioen jullie te mogen blijven inspireren op het gebied van VITAAL eten, denken en doen!

 

Na 1 jaar!

 

✔  257 volgers op facebook met een hardcore groepje die vele van de vragen mede-beantwoorden!

✔  304 volgers op twitter.

✔  98 E-Zine lezers

✔  64 mensen die de GRATIS ontbijtcursus hebben gevolgd. De cursus is pas live sinds mei 2013.

✔  21 dames mogen begeleiden in 2013 in het programma naar VITAAL eten!

✔  Op dit moment 2 producten online. Het 10 weken programma naar VITAAL eten! In de standaard versie en de Hand in Hand!

✔  Sinds 2 dagen het eerste real-life product op de website "VITAAL in 3 uur"!

✔  Sinds 3 weken een professionele website gemaakt door mijn man en graphic- and webdesiger. Mijn liefde en mijn steun en toeverlaat.

✔  De wekelijkse blog artikelen ontstaan naar aanleiding van jullie input!

✔  Vele mensen in mijn omgeving zijn sceptisch. Maar gelukkig een heel aantal mensen vol vertrouwen en zij steunen mij in de groei van mijn bedrijf! Dank, dank, dank.

 

 

En de plannen voor het komende jaar:

 

✔  Mijn boek "VITAAL eten!", deel 1 in de serie "VITAAL eten, denken en doen!".

✔  Het eerste ebook "25 salade inspiraties om eindeloos mee te variëren!"

✔  Het tweede ebook "Groene smoothies voor beginners!"

✔  Een gesloten facebook groep voor alle (ex) deelnemers aan het programma naar VITAAL eten. 

✔  Het online programma naar VITAAL denken!

 

1 jaar onderweg in LIVING MY DREAM!

 

Ik dank jullie voor het mooie jaar. Jullie reacties op artikelen. Jullie vragen. Jullie antwoorden en supertips op facebook. Jullie retweets op twitter. Jullie prachtige open verhalen tijdens de e-coaching. Jullie vertrouwen. En dank voor het enthousiasme waarmee jullie je partners, je kinderen en vrienden en familie meenemen naar gezonder én lekker eten! Samen bereiken we veel meer mensen dan ik alleen kan!

 

Voel je ten alle tijden welkom om vragen te stellen waar je maar wilt. Als het te persoonlijk is, is er ook altijd de mail!

 

En vertel in een reactie eens wat jouw DROOM is....wat zou jij 24/7 kunnen en willen doen zonder dat het aanvoelt als werken....of doe jij dit al!? Wat zijn jouw successen van het afgelopen jaar en hoe vier jij die!?  Laat je het weten?

 

Lees 2286 keer Laatst aangepast op zaterdag, 03 augustus 2013 12:27

9 reacties

 • Reactielink Sandra Woldering donderdag, 08 augustus 2013 13:33 Geplaatst door Sandra Woldering

  Bedankt ook Joyce en Arianne! Ja, Arianne, er is veel vraag naar het hoe en wat omtrent groene smoothies. Ik zal zeker overwegen om dat boek eerst te gaan maken! Ik wil dan profesionelere foto's gaan gebruiken en ik ben op zoek naar hoe ik dat ga doen of laten doen. Het oog wil toch ook wat in een boek! :-) Dank voor de inspiratie!

  Rapporteren
 • Reactielink Joyce Beckker woensdag, 07 augustus 2013 16:19 Geplaatst door Joyce Beckker

  Proficiat Sandra! Ik zou zeggen: blijf dromen en maak ze vooral waar...

  Rapporteren
 • Reactielink Arianne woensdag, 07 augustus 2013 07:39 Geplaatst door Arianne

  Top!
  Tip: kom zsm met je ebook over groene smoothies, daar hoor ik zo veel mensen over en ze zijn allemaal zoekende. Willen weten of ze het goed doen.
  Goed bezig jij!!

  Rapporteren
 • Reactielink Sandra Woldering dinsdag, 06 augustus 2013 09:51 Geplaatst door Sandra Woldering

  Mag ik jullie allemaal bedanken voor jullie heerlijke reacties! Liefs,
  Sandra.

  Rapporteren
 • Reactielink John Kruidhof dinsdag, 06 augustus 2013 09:03 Geplaatst door John Kruidhof

  He-le-maal fantastisch om via deze blog deelgenoot te zijn van jouw feestje! Voor mij ook heel herkenbaar. Living your dream. Gefeliciteerd en nog vele mooie jaren toegewenst!

  Rapporteren
 • Reactielink Linda de Boer maandag, 05 augustus 2013 08:18 Geplaatst door Linda de Boer

  Hoi Sandra,

  Van Harte Gefelicteerd met je Feestje. En wat knap dat je hebt besloten het te vieren! Ga zo door! Een heerlijk enthousiast verhaal.

  Veel succes met jaar 2 van Sandra VITAAL ;)
  Gr. Linda

  Rapporteren
 • Reactielink Josje van der Putten zaterdag, 03 augustus 2013 17:49 Geplaatst door Josje van der Putten

  Gefeliciteerd Sandra met het 1 jarig bestaan van je eigen onderneming! Ga zo door want goed eten gaat, volgens mij, de komende jaren heeeeel erg belangrijk worden!

  Rapporteren
 • Reactielink Ine zaterdag, 03 augustus 2013 16:12 Geplaatst door Ine

  Dikke knuffel!
  Blij voor je!
  Geniet van het succes en veel plezier gewenst met al je nieuwe plannen voor jaar 2 en verder.....véél verder!

  Rapporteren
 • Reactielink Sonja zaterdag, 03 augustus 2013 15:57 Geplaatst door Sonja

  Gefeliciteerd Sandra ! Geniet ervan dat je droom werkelijkheid is geworden !

  Rapporteren
Log in om reacties te plaatsen