donderdag, 18 juli 2013 13:47

VITAAL eten, denken en doen! Het concept.

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Het concept “VITAAL eten, denken en doen!” … en wat het voor jou kan betekenen.

 

 

VITAAL eten!

VITAAL eten is de basis voor alle energie die we lichamelijk en geestelijk nodig hebben. Voeding heeft werkelijk een enorme uitwerking op hoe je je gedurende dag voelt! Het beïnvloedt je energie, het beïnvloedt je humeur en voeding beïnvloedt uiteraard ook je gezondheid. Op korte én op lange termijn. Stel je eens voor wat het op lange termijn voor je betekent als je vandaag begint met 1 ongezonde dagelijkse eetgewoonte te vervangen door 1 GEZONDE dagelijkse eetgewoonte....dat alleen al zal op de lange termijn een enorme impact hebben.
VITAAL denken!

VITAAL denken is nodig voor ons geluk gevoel in het leven. Positief kunnen en durven denken is een uitdaging. Denken in mogelijkheden is een waanzinnige uitbreiding van je blik. En vaak zijn er zoveel positieve mogelijkheden die je risicoloos kunt uitproberen! Als je die leert zien, en leert te DURVEN doen, dan zal je leven een andere wending nemen.
VITAAL doen!

VITAAL doen gaat geheel over DOEN wat je graag wilt doen. En NIET DOEN wat je niet graag doet. Kan dit altijd 100%? Nee, natuurlijk niet. Maar het kan veel vaker dan je denkt. En als jij VITAAL leert denken dan zul je steeds meer mogelijkheden gaan zien waar dit WEL kan!Deze volgorde is belangrijk:


1 VITAAL eten is nodig voor een gezond en gevoed lichaam en een stabiele geest.

2 VITAAL denken is de volgende stap om mogelijkheden te gaan zien en positief te zijn.

3 VITAAL doen is wat je daadwerkelijk kunt gaan doen als je de eerste 2 stappen gemaakt hebt! En dit zal je leven voor altijd veranderen!

 

Maak vandaag nog de eerste stap en schrijf je in voor de GRATIS 8-daagse Mini-cursus VITAAL ontbijten! Je bent van harte welkom!

Lees 2190 keer Laatst aangepast op donderdag, 18 juli 2013 13:57
Log in om reacties te plaatsen