woensdag, 17 juli 2013 09:33

Go NUTS with chocolate

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Maak je eigen pure notenrotsjes

Dol op chocolade? Pure chocolade past in een vitaal eetpatroon, en zeker als je je eigen "notenrotsjes" maakt.Nodig:

- een grote reep pure chocolade
- 2 doosjes of zakjes noten, 1 soort of gemengd.Kies noten die je lekker vindt, bijvoorbeeld: hazelnoten, paranoten, amandelen, pecannoten, walnoten, pompoenzaden, zonnbloempitten, chiazaden en zo verder.

Breek de reep in de verpakking en doe in een kom. Smelt de chocolade au bain marie. Dit duurt enkele minuten.Roer zoveel noten door de chocolade als je kunt. Zodat alle noten met een laagje chocolade bedekt zijn.Schep kleine hoopjes op een vel bakpapier en laat opstijven.

Doe de rotsjes in een bakje en bewaar in doe koelkast.En MISSCHIEN wil je wel een slotje op het bakje!!Eet smakelijk! En zie voor nog VEEL meer chocoladerecepten zonder geraffineerde suikers of zuivel en mét zoveel mogelijk natuurlijke ingredienten het boek "35 Oerlekkere chocoladerecepten".Lieve groet,

Sandra


Lees 3954 keer Laatst aangepast op vrijdag, 19 juli 2013 11:45

3 reacties

 • Reactielink Sandra Woldering donderdag, 01 mei 2014 18:13 Geplaatst door Sandra Woldering

  Leuk Anneke!! En deze rotjes, achter slot en grendel in de koelkast, want voordat je het weet zijn ze verdwenen in andere monden!! :-)

  Lieve groet,
  Sandra

  Rapporteren
 • Reactielink Anneke donderdag, 01 mei 2014 16:05 Geplaatst door Anneke

  Als ik bovenstaand recept lees voor de choco rotsjes met noten dan loopt het water mij in de mond. Die ga ik zeker maken!!!! Ik word zo blij van al die suggesties en voorbeelden, er gaat een wereld voor mij open.

  Rapporteren
 • Reactielink Giang vrijdag, 19 juli 2013 08:50 Geplaatst door Giang

  Lekker!

  Rapporteren
Log in om reacties te plaatsen